Έδωσε συγχαρητήρια στον Πεπ ο Μουρίνιο

Συγχαρητήρια έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον Πεπ Γκουαρντιόλα για την διαφαινόμενη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.



Έδωσε συγχαρητήρια στον  Πεπ ο Μουρίνιο

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε χαρούμενος για την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του επί των πρωτοπόρων  (3-2) αλλά παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν…

«Έδωσα συγχαρητήρια στον Πεπ διότι η ομάδα του άξιζε τον φετινό τίτλο. Η Σίτι δεν άφησε κανένα περιθώριο στις υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου. Εμείς παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από πέρυσι σε όλους τους τομείς αλλά δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την σχεδόν αήττητη πορεία της Σίτι. Πάντως δεν είμαστε όσο κακοί πιστεύει ο κόσμος. Δεν είμαι τόσο κακός προπονητής…» ενώ απάντησε και σε ερώτηση αναφορικά με την πρόσφατη δήλωση του Γκουαρντιόλα ότι ο Ραϊόλα πρότεινε τον Πογκμπά στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν έχω μιλήσει για το θέμα με τον Πολ και η αλήθεια είναι πως δεν με απασχολεί. Αν αληθθεύει πάντως το συγκεκριμένο σενάριο, λογικά θα έχει αυξηθεί η τιμή του Πογκμπά…» τα λόγια του.