Big Ben: Μοιρασιές και έδρες

Καλησπέρα στην παρέα, Big Ben εδώ. Γεμάτο για ακόμη μία φορά το πρόγραμμα της ημέρας στην Τσάμπιονσιπ, με τη νέα εμβόλιμη που έρχεται να στοιβάζει όλα τα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα. Κρατάω τέσσερα παιχνίδια.  



Big Ben: Μοιρασιές και έδρες

Τα πράγματα αρχίζουν σιγά - σιγά να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, με την Γουλβς χθες να έχει αποδείξει ότι λογικά δεν χάνει το πρωτάθλημα.

Με τους «λύκους» να περνούν από την έδρα της Κάρντιφ και να δείχνουν ότι τώρα που καίει η μπάλα δεν αστειεύονται, πάμε στα σημερινά, εκεί όπου μπορούμε να βρούμε ανάλογες ευκαιρίες στοιχηματισμού.

Θα ξεκινήσω από το Χαλ - ΚΠΡ, με τους γηπεδούχους να έχουν καλή πρόσφατη παράδοση απέναντι στους Λονδρέζους, κόντρα στους οποίους θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να διαασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό πως θα αγωνίζονται στην κατηγορία και του χρόνου. ¶ργησαν να μπουν σε σειρά οι «τίγρεις», αλλά με τον Νάιτζελ ¶ντκινς σχεδόν το κατάφεραν.

Ένας ακόμη άσος διπλασιασμού είναι και αυτός της Μίλγουολ επί της Μπρίστολ Σίτι. Τα «λιοντάρια» έχουν φτάσει να χτυπούν την πόρτα των πλέι οφ με 14 ματς αήττητο σερί, ένα σερί βάσει των όσων έχουμε δει από την Μπρίστολ Σίτι δύσκολα θα σπάσει. Ωστόσο δεν αποκλείω το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Θα κριθεί στο νήμα.

Εκεί που βλέπω πιο ξεκάθαρο Χ είναι στο Μπάρνσλεϊ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν στην εμβόλιμη και πάνε πιο ξεκούραστοι απέναντι στις «λεπίδες», που θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια για να μην μείνουν πίσω στα πλέι οφ. Θεωρώ πως η μία θα εξουδετερώσει την άλλη, και πως δεν αποκλείεται το Χ να έχει και GG.

Κλείνω με το Ρέντινγκ - Πρέστον, στο οποίο η καθεμία έχει διαφορετικούς στόχους. Με τον Πολ Κλέμεντ στο πάγκο οι γηπεδούχοι κοιτούν να σώσουν την χρονιά τους, ενώ στην Πρέστον να προλάβουν την εξάδα, και θεωρώ πως η σκοπιμότητα θα είναι αυτή που θα κυριαρχήσει. Ισοπαλία και σε αυτήν την περίπτωση, ανάμεσα σε δύο καλά ρόστερ.

Συνοπτικά οι επιλογές μου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε δελεαστικές τιμές στην Championsbet:

Χαλ - ΚΠΡ 1

Μίλγουολ - Μπρίστολ Σίτι 1

Μπάρνσλεϊ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Χ

Ρέντινγκ - Πρέστον Χ

TAGS: