Δεν σέβεται τον Αγιαξ η Λίβερπουλ

Ασέβεια προς τον σύλλογο, αλλά και την αξία του Λουίς Σουάρεζ χαρακτήρισε την πρόταση της Λίβερπουλ για τον Ουρουγουανό επιθετικό, η διοίκηση του Άγιαξ! Βέβαια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του διεθνή φορ στο Μέρσεϊσαϊντ, αρκεί να λάβουν νέα, βελτιωμένη και… αξιοπρεπή, όπως αναφέρθηκε, προσφορά.



Δεν σέβεται τον Αγιαξ η Λίβερπουλ

Η επίσκεψη του διευθυντή ποδοσφαίρου και στρατηγικής του αγγλικού συλλόγου, Νταμιέν Κόμολι, στην Ολλανδία, για να… επιστρέψει στο Νησί με τον Σουάρεζ, δεν στέφθηκε από επιτυχία, αφού η πρόταση της Λίβερπουλ δεν ικανοποίησε ούτε στο ελάχιστο τους ανθρώπους του Αίαντα. Μάλιστα, αυτό που θέλησαν να μεταβιβάσουν, ήταν πως για να αποκτήσουν τον έμπειρο επιθετικό, θα πρέπει να επανέλθουν με μια πιο… αξιοπρεπή προσφορά.

«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να μας προσφέρουν ένα πιο… σεβαστό ποσό. Αν συγκρίνεις την πρόταση των 15 εκατομμυρίων από τη Λίβερπουλ, με προτάσεις από άλλες ομάδες, γίνεται εύκολα αντιληπτή η διαφορά» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άγιαξ. Σημειώνεται, πως σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η προσφορά των «κόκκινων» ήταν περίπου το μισό από το ποσό που αξιώνει ο ολλανδικός σύλλογος.