Να αποδείξει πως είναι το φαβορί

Η ¶ρσεναλ υποδέχεται απόψε (22:05) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.



Να αποδείξει πως είναι το φαβορί

Όντας στο -13 από την τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, οι «κανονιέρηδες» έχουν ρίξει όλο το βάρος στη στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, καθώς μόνο μέσω της κατάκτησης του Γιουρόπα θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Μίλαν και απόψε θέλει να επιβεβαιώσει τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «8».

Ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ δύσκολα θα προλάβει το ματς ο Τσεχ, που ούτως ή άλλως θα έμενε στον πάγκο αφού βασικός θα είναι και απόψε ο Οσπίνα. Κανονικά διάθεση του Αλσατού τεχνικού βρίσκονται οι Γουέλμπεκ και Λακαζέτ, διεκδικώντας τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Ρώσοι, οι οποίοι προέρχονται από την εντυπωσιακή πρόκριση επί της Λιόν, ταξίδεψαν στο Λονδίνο με προβλήματα στην άμυνα καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φερνάντες, Βάσιν και ο τιμωρημένος Ναμπάμπκιν.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

¶ρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Τζάκα, Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Εζίλ, Μχιταριάν, Λακαζέτ (Γουέλμπεκ)

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Κουτσάεφ, Α.Μπερεζούτσκι, Β.Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοφ, Νάτχο, Γκολόβιν, Τζαγκόεφ, Βέρνμπλουμ, Μουσά