Κλοπ: «Δεν θα μείνουμε να... χειροκροτάμε τον Πεπ»!

Στα ίσια θα διεκδικήσει η Λίβερπουλ την ευρωπαϊκή υπέρβαση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως ξεκαθάρισε ο Γιούργκεν Κλοπ στο match program του πρώτου αγώνα με τους «πολίτες» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.



Κλοπ: «Δεν θα μείνουμε να... χειροκροτάμε τον Πεπ»!

Ο Γερμανός προπονητής, έδειξε σεβασμό και σχεδόν... θαυμασμό για τον συνάδελφό του, τον οποίο θ' αντιμετωπίσει σε αυτή τη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο, θέλησε να καταστήσει σαφές πως οι «κόκκινοι» δεν θα μείνουν να παραδεχθούν και να χειροκροτήσουν την ομάδα του Γκουαρδιόλα, αλλά θα την κοντράρουν στα ίσια. 

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Πεπ κατάφερε σε ακόμα μια χώρα στην οποία βρέθηκε, να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να κυριαρχήσει και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο.

Παρ' όλα αυτά, εμείς δεν θα μείνουμε να τους βλέπουμε και να τους χειροκροτήσουμε γι' αυτό που κάνουν. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την υπέρβαση και το επόμενο ευρωπαϊκό βήμα. Εμείς πρέπει ν' ανησυχούμε για την εικόνα μας, τις δυνατότητές μας και το σημείο στο οποίο θέλουμε να φτάσουμε τον πήχη.

Μακάρι να το απολαύσουμε όλοι μαζί, με δυνατά συναισθήματα, να βιώσουμε μια δυνατή εμπειρία και θα δούμε τι θα συμβεί... Εξάλλου, ένα από τα κομμάτια του ποδοσφαίρου που αγαπώ, είναι ότι τίποτα δεν κρίνεται πριν από την πρώτη σέντρα...» ήταν το μήνυμα του Κλοπ.