Δεν ήθελε Λίβερπουλ ο Χούμελς

Για το πόσο δύσκολες γίνονται οι ομάδες του Γιούργκεν Κλοπ όταν έχουν μπροστά τους ένα σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο αντίπαλο μίλησε ο Ματς Χούμελς, που μέσες-άκρες είπε πως δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ του πρώην προπονητή του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στους «8» του Champions League.



Δεν ήθελε Λίβερπουλ ο Χούμελς

«Ξέρω πόσο δυνατές είναι οι ομάδες του Κλοπ. Ξέρω πόσο καλές γίνονται όταν φτάνουν σε αυτό το επίπεδο. Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο απέναντι στις ομάδες του δεύτερου μισού του πίνακα. Αλλά οι ομάδες του είναι πάντα τοπ όταν αντιμετωπίζουν τις καλύτερες ομάδες. Αυτό είναι σίγουρο.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ομάδα που έλεγε ότι θα ήθελε την Λίβερπουλ στην κλήρωση. Δουλεύουν σκληρά, παίζουν με ένταση και επιθετικότητα και έχουν πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση.

Με τον Κλοπ στην Ντόρτμουντ ήταν σαν να ήμασταν οικογένεια. Φυσικά και είχαμε θέματα κατά καιρούς. Αλλά την επόμενη ημέρα όλα ήταν και πάλι καλά. Με καταλάβαινε και τον καταλάβαινα. Ο ένας ήξερε πάντα γιατί συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται ο άλλος. Δεν είχαμε ποτέ σημαντικά προβλήματα. Πάντα σκέφτεται αυτό που του λες. Δεν συμφωνεί πάντα και έχει τον τελευταίο λόγο. Αλλά το σκέφτεται σοβαρά και ίσως μετά να σου πει, εντάξει ξανά σκέψου το. Είναι ο προπονητής άλλωστε», σχολίασε ο νυν κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου.