Δεν ξεχνάει ο Εζίλ: «Τρόλαρε» την Αστυνομία του Στάφορντσαϊρ!

Μπορεί να πέρασαν επτά μήνες, αλλά ο Μεσούτ Εζίλ δεν ξέχασε την Αστυνομία του Στάφορντσαϊρ, παίρνοντας εκδίκηση για παλιό tweet της μετά τη νίκη επί της Στόουκ.



Δεν ξεχνάει ο Εζίλ: «Τρόλαρε» την Αστυνομία του Στάφορντσαϊρ!

Στην αρχή της σεζόν οι «κανονιέρηδες» είχαν ηττηθεί από τους «πότερς» και μετά το τέλος του αγώνα ο διαχειριστής του λογαριασμού της Αστυνομίας της περιοχής στο Twitter είχε αστειευτεί για την κακή επίδοση του Γερμανού μέσου.

Τότε, λοιπόν, ο λογαριασμός TheIwobiEffect ήθελε να «καταγγείλει μια ληστεία στο γήπεδο Bet365» για πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του, με την Αστυνομία να απαντά: «Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ήμασταν απασχολημένοι ψάχνοντας ένα άτομο του οποίου το επίθετο είναι Εζίλ. Τον έχετε δει;». Την Πρωταπριλιά όμως ήταν η σειρά του σταρ της Άρσεναλ...

«Η Αστυνομία του Στόουκ δεν βοήθησε με την ληστεία το περασμένο καλοκαίρι οπότε πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας. Είμαι υπερήφανος να ανακοινώσω πως κερδίσαμε τρεις βαθμούς, για τους οποίους αγωνιστήκαμε πολύ, για τον TheIwobiEffect και όλους τους άλλους κανονιέρηδες», έγραψε ο Εζίλ μετά το 3-0 της ομάδας του και αμέσως έγινε viral.