Μουρίνιο: «Το ποδόσφαιρο χάνει τον Ζλάταν... »

Από τη στιγμή που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ώστε να περάσει από το MLS στα τελευταία ποδοσφαιρικά του χρόνια, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως το άθλημα έχασε πλέον τον σπουδαίο Σουηδό στράικερ, καθώς περισσότερο με «αντίο» παρά με μεταγραφή χαρακτήρισε τη μετακίνηση στους Γκάλαξι.  



Μουρίνιο: «Το ποδόσφαιρο χάνει τον Ζλάταν... »

Ο Ζλάταν, πήρε την απόφαση ν' αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από μόλις εφτά συμμετοχές από τον Νοέμβρη, όταν και επέστρεψε από τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί τον Απρίλη του 2017, σε ματς του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άντερλεχτ.

Δεν περίμενε να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ» και θα βιώσει την εμπειρία του MLS στο Λος Άντζελες...

«Για εμένα είναι πάντοτε λυπηρό όταν ένας ποδοσφαιριστής φτάνει στο τέλος της καριέρας του και παίρνει αυτή την κατεύθυνση προς τις ΗΠΑ. Το βίωσα και με τον Φίγκο και στεναχωρήθηκα πολύ τότε, γιατί πάντοτε με λυπεί όταν βλέπω σπουδαίους ποδοσφαιριστές να πλησιάζουν στο φινάλε.

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τον αποχαιρετισμό του Ζλάταν. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τον χάνει μια για πάντα και είναι μεγάλη απώλεια για το άθλημα καθώς δεν θα τον ξαναδούμε στο κορυφαίο επίπεδο.

Παρ' όλα αυτά είναι καταπληκτικό για εκείνον και θεωρώ ότι αυτά τα τελευταία χρόνια της καριέρας του θα τα απολαύσει στην Αμερική και θα του κάνει καλό. Θα διδάξει, θα δίξει την προσωπικότητά του σε νέο κοινό και θα μεταδώσει το πάθος του» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.