Big Ben: Παρασκευή για κέρδη στην Τσάμπιονσιπ

Καλησπέρα στην παρέα, Big Ben εδώ. Δεν είναι Σάββατο, αλλά αυτό το ξέρετε ήδη. Παρασκευή με Τσάμπιονσιπ λοιπόν, με την διακοπή για τις εθνικές ομάδες να φορτώνει το πρόγραμμα της κατηγορίας αλλά και το πορτοφόλι μας με κέρδη. Ως συνήθως, τέσσερα τα ματς που κρατάω.  



Big Ben: Παρασκευή για κέρδη στην Τσάμπιονσιπ

Καλό το μεσημεριανό παιχνίδι ανάμεσα σε Μίλγουολ και Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά λέω να το αφήσω για το live μαζί με τον μεσημεριανό καφέ. Φαβορί οι γηπεδούχοι, λογικός ο φαβοριτισμός του άσου και πάμε παρακάτω.

Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που μπαίνει στις επιλογές μου, με την έδρα να έχει και σε αυτήν την περίπτωση τον πρώτο λόγο. Πολύ τίμια ομάδα η Γιουνάιτεντ αλλά έχει και τις κακές της μέρες και πιστεύω πως μία τέτοια θα βιώσει στο Λονδίνο. Είναι πόλη που δεν της πάει και οι γηπεδούχοι καίγονται για το τρίποντο. Αγωνιστικά έχει κι εκεί βάση, οπότε θεωρώ πως έχουμε μπροστά μας μια καλή ευκαιρία.

Πάω στο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Γουλβς, εκεί που μπορεί να υπάρξει ακόμη μια απώλεια για την πρωτοπόρο. Είναι τρομερά καλή η παράδοση της γηπεδούχου απέναντι στους “λύκους” και δεν βλέπω τον λόγο να μην κυνηγήσει έστω και με τον δικό της τρόπο το τρίποντο. Μεγάλο το ρίσκο του άσου, αλλά διατίθεμαι να το πάρω.

Πάω στο άλλο παιχνίδι που κάνει σέντρα στις 19:30, αυτό της Ρέντινγκ με την ΚΠΡ. Εποχή Πολ Κλέμεντ στον πάγκο των γηπεδούχων μετά την απόλυση του Γιαπ Σταμ, που έφαγε τον γάιδαρο σε μια κακή σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα του, αλλά κόλλησε στην ουρά (όπως και στον πίνακα) και είδε την πόρτα της εξόδου. Ο Κλέμεντ έκανε καλή δουλειά όταν πρωτοπήγε στην Σουόνσι, την κράτησε στην Πρέμιερ Λιγκ και θεωρώ πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το ίδιο θα κάνει και στην Ρέντινγκ. Αρχής γενομένης από σήμερα. Άσος.

Τέλος, ξανά γυρνάω στα παιχνίδια των 17:00. Το άφησα τελευταίο γιατί είναι και το πιο καλοπληρωμένο σημείο της σημερινής στήλης. Ο λόγος για το διπλό της Μπόλτον στην έδρα της Λιντς, μια αντίπαλος που δεν της πάει στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και μια αντίπαλος αρκετά ευάλωτη που μπορεί να πάθει άλλη μια ζημιά. Δεν είναι επιλογή που θα την στήριζα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, δεν χρειάζεται άλλωστε με την απόδοσή της, και προσωπικά θα την κυνηγήσω. Αν σας πείθει, ακολουθείτε.

Τα ξανά λέμε σε λίγες ώρες, με το δεύτερο πρωτάθλημα της Αγγλίας να επιστρέφει με εμβόλιμη αγωνιστική στις αρχές της νέας εβδομάδας.

Συνοπτικά οι τέσσερις επιλογές μου, τις οποίες μαζί με τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής αλλά και πληθώρα άλλων γεγονότων μπορείτε να βρείτε σε δελεαστικές τιμές στην Championsbet.

Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1

Μίντλεσμπρο – Γουλβς 1

Ρέντινγκ – ΚΠΡ 1

Λιντς – Μπόλτον 2

TAGS: