«Ψήνει» Ίσκο για το καλοκαίρι ο Γκουαρντιόλα

Σε επαφή με τον Ίσκο ήρθε στις αρχές του τρέχοντος μήνα ο Πεπ Γκουαρντιόλα για να πείσει τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να μετακομίσει το καλοκαίρι στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι.



«Ψήνει» Ίσκο για το καλοκαίρι ο Γκουαρντιόλα

Σύμφωνα με πηγές της «El Chiringuito», ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον απόλυτο μεταγραφικό στόχο του Καταλανού τεχνικού και έχει λάβει ήδη τις απαταίτητες εγγυήσεις για το ρόλο που θα έχει στο «Έτιχαντ» σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ο διεθνής άσος δεσμεύεται με τους πρωταθλητές Ευρώπης έως το καλοκαίρι του 2022 μετά από ανανέωση της συνεργασίας στην αρχή της σεζόν αλλά ο Γκουαρντιόλα θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η διαχείριση του Ζινεντίν Ζιντάν δεν αφήνει ικανοποιημένο τον ποδοσφαιριστή, κάτι που ο ίδιος εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του μετά τη φιλική αναμέτρηση των Ισπανών με την Αργεντινή…

«Στη Μαδρίτη δεν έχω την εμπιστοσύνη που χρειάζεται ένας παίκτης για να αποδώσει. Τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα μου δίνουν ζωή. Δεν ξέρω πώς να κερδίσω τον Ζιντάν. Ίσως είμαι εγώ το πρόβλημα στη Ρεάλ» τα λόγια του.