Νομπλ: «Μία από τις πιο δύσκολες ημέρες μου στην Γουέστ Χαμ»

Ως μία από τις πιο δύσκολες ημέρες του στην Γουέστ Χαμ χαρακτήρισε ο Μαρκ Νομπλ αυτήν κατά την οποία εισέβαλαν οπαδοί του συλλόγου στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν.



Νομπλ: «Μία από τις πιο δύσκολες ημέρες μου στην Γουέστ Χαμ»

Ο αρχηγός των «σφυριών» ανέφερε σε επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι ήταν μία από τις δυσκολότερες ημέρες στα 20 χρόνια που είμαι στον σύλλογο. Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιες στιγμές ποτέ στο μέλλον. Κανείς από εμάς δεν θέλει.

Θέλουμε όλοι μας απεγνωσμένα να τα πάμε καλά και να είμαστε όλοι χαρούμενοι, παίκτες και οπαδοί, και εκείνη η ημέρα είναι μία που κανείς μας δεν μπορεί να την κοιτά και να νιώθει υπερήφανος. Χρειαζόμαστε άπαντες να στηρίξουν την ομάδα, να στείλουν θετική ενέργεια και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να τα πάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Αντίθετες με αυτήν πράξεις επηρεάζουν αρνητικά τους παίκτες, τους αποσυγκεντρώνουν και τους πληγώνουν την αυτοπεποίθηση. Καταλαβαίνω την απογοήτευση. Η σεζόν δεν πάει όπως θα θέλαμε, αλλά εάν δείξετε πάθος και στηρίξετε την ομάδα, τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε την σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και το καλοκαίρι να επανεξετάσουμε τα πράγματα».