Μπέρδεμα με Τούχελ, επιστρέφουν τα σενάρια για Μπάγερν…

Αλλαγή σκηνικού για το μέλλον του Τόμας Τούχελ μόλις 24 ώρες μετά το δημοσίευμα του «Kicker» που ήθελε τον Γερμανό τεχνικό να έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ για το ερχόμενο καλοκαίρι.



Μπέρδεμα με Τούχελ, επιστρέφουν τα σενάρια για Μπάγερν…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας «γράφεται» το βράδυ του Σαββάτου (24/3). Πηγή η γερμανική «Bild», η οποία αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ είπε «όχι» σε πρόταση των Βαυαρών για συνεργασία στην μετά-Γιούπ Χάινκες εποχή, η οποία εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Την Κυριακή (25/3) το περιοδικό «Kicker» το πάει ένα βήμα παραπέρα, και τονίζει πως ο 44χρονος κόουτς αρνήθηκε την πρόταση των πρωταθλητών Γερμανίας επειδή έχει ήδη συμφωνήσει να αντικαταστήσει τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο του «Έμιρεϊτς». Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα παρουσιάζονται και δηλώσεις του Λόταρ Ματέους (σ.σ. πασίγνωστός βετεράνος των Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ), ο οποίος επαληθεύει τις επαφές με το λονδρέζικο σύλλογο.

Σήμερα ωστόσο έρχεται το «Sky Sports» να… γκρεμίσει όλο το story,  επαναφέροντας την Μπάγερν σε θέση... οδηγού, αφού τελικά o Τούχελ διατηρεί στο μυαλό του ως πρώτη επιλογή το Μόναχο και ουδέποτε υπήρξαν συζητήσεις με την πλευρά της Άρσεναλ. Σύμφωνα μάλιστα με το νέο «επεισόδιο», σε περίπτωση που επέλεγε να μετακομίσει στο Νησί θα το έκανε για χάρη της Τσέλσι…