Ανοιχτός σε προσφορές από Λίβερπουλ και Άρσεναλ ο Λεμάρ!

Καμία αντίρρηση να καθίσει και να συζητήσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό τόσο της Λίβερπουλ όσο και της Άρσεναλ δεν έχει ο Τομάς Λεμάρ, που δήλωσε πως περιμένει νέες προτάσεις αυτό το καλοκαίρι!  



Ανοιχτός σε προσφορές από Λίβερπουλ και Άρσεναλ ο Λεμάρ!

Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος Γάλλος της Μονακό είχε απασχολήσει πολύ την Άρσεναλ, η οποία μάλιστα είχε κάνει και πρόταση για να τον αποκτήσει κατά την transfer deadline day.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ αλλά ο ίδιος δεν σταμάτησε να απασχολεί το ρεπορτάζ των «κανονιέρηδων» και της Λίβερπουλ, που όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν λέγεται και πάλι πως ενδιαφέρονται. Στο κόλπο πλέον φαίνεται να βρίσκονται και οι Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά από την πλευρά του ο Λεμάρ δεν θα έλεγε όχι σε καμία!

Ερωτηθείς από το «Telefoot» για την πρόταση που του είχε γίνει από την Άρσεναλ αλλά και γενικότερα το ενδιαφέρον από Αγγλία μεριά, δήλωσε:

«Να έχω μετανιώσει; Ίσως. Ήμουν λίγο απογοητευμένος. Αλλά με το που τελειώσει κάτι, τελείωσε. Μην το σκέφτεστε.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να επιστρέψουν τέτοιοι σύλλογοι και το ερχόμενο καλοκαίρι. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Είμαι ποδοσφαιριστής και μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Δεν κλείνω καμία πόρτα».

Υπενθυμίζεται πως ο Λεμάρ είναι ανάμεσα σε αυτούς που 99% θα αποτελέσουν παρελθόν από την «πριγκίπισσα».