Η... μαμά πατρίδα καλεί τον Σον Χέουνγκ-Μιν!

Έως και για δύο χρόνια μπορεί να στερηθεί των υπηρεσιών του Σον Χέουνγκ-Μιν η Τότεναμ, με τον Νοτιοκορεάτη να μην έχει υπηρετήσει ακόμη στον στρατό, κάτι που θα πρέπει να κάνει οπωσδήποτε εκτός και εάν κρεμάσει στον λαιμό του χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες στα τέλη Αυγούστου.



Η... μαμά πατρίδα καλεί τον Σον Χέουνγκ-Μιν!

Είναι νόμος στη Νότιο Κορέα οι άνδρες από 18 έως και 35 ετών να παρατούν τα πάντα για να καταταχθούν στον στρατό και ο πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής της χώρας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Ο Σον θα πρέπει να αφήσει το Λονδίνο, όπου βρίσκεται από το 2015, και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να υπηρετήσει για δύο χρόνια, κάτι που θα είναι μεγάλο πλήγμα για τους Spurs, με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί ένα από τα πι αξιόπιστα γρανάζια στην μηχανή που έχει δημιουργήσει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έρθει για τον ίδιο και την εθνική του ομάδα το χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες στην Τζακάρτα στα τέλη καλοκαιριού – αρχές φθινοπώρου, με την πρωτιά να σημαίνει και απαλλαγή.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το θέμα, αλλά τώρα μοιάζει να είναι και η τελευταία του ευκαιρία να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.