Έρχονται κυρώσεις για τα επεισόδια στην Ολλανδία

H FA ανέλαβε δράση και είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει όσους ενεπλάκησαν στα θλιβερά επεισόδια πριν την φιλική αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας με την Ολλανδία, αλλά και αυτούς που γιούχαραν τον εθνικό ύμνο των γηπεδούχων!  



Έρχονται κυρώσεις για τα επεισόδια στην Ολλανδία

Τα προβλήματα που προκάλεσαν οι Άγγλοι οπαδοί στην Ολλανδία δεν πέρασαν απαρατήρητα από την FA. Το αντίθετο μάλιστα… Ήδη οι αστυνομικές αρχές του Άμστερνταμ προχώρησαν σε 90 συλλήψεις οπαδών και σύμφωνα με πληροφορίες, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα αποφασίσει σύντομα για την τιμωρία που θα τους επιβληθεί!

Υπήρχαν, όμως, και ορισμένοι που προκάλεσαν νέα… παρατράγουδα εντός γηπέδου, όταν κατά τη διάρκεια που ακουγόταν ο εθνικός ύμνος της γηπεδούχου ομάδας άρχισαν να αποδοκιμάζουν!

Εκπρόσωπος της FA αναφέρθηκε σε αυτό το συμβάν και προανήγγειλε επιπλέον κυρώσεις: «Καταδικάζουμε τις απαράδεχτες σκηνές στο Άμστερνταμ! Καλούμε τους φιλάθλους μας να σέβονται τους οικοδεσπότες μας και να επιδεικνύουν υπεύθυνη συμπεριφορά. Όπως πάντα, η FA σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές θα επιδιώξει να αναγνωρίσει εκείνους που ενεπλάκησαν και θα επιβάλει κυρώσεις σε όλα τα μέλη των England Supporters Travel Club που θα θεωρηθούν υπεύθυνα»!