Σάντσες: «Περίμενα περισσότερα…»

Απίστευτες ατάκες από τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος σε μια «έκρηξη» ειλικρίνειας, παραδέχτηκε ότι η εικόνα του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που περίμενε, ενώ επεσήμανε ότι εξαιτίας του ντεφορμαρίσματός του σκέφτηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής Χιλής!  



Σάντσες: «Περίμενα περισσότερα…»

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι απομονώνεται στις ομαδικές συγκεντρώσεις των «κόκκινων διαβόλων»,  ο Χιλιανός επιθετικός μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου της Σουηδίας- με αφορμή το μεταξύ τους φιλικό το Σάββατο- και παραδέχτηκε ότι περνά δύσκολες στιγμές!

«Έχω πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου και η αλήθεια είναι πως περίμενα περισσότερα. Ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξω τα πάντα γρήγορα από τότε που πήγα στη Γιουνάιτεντ», είπε αρχικά ο Χιλιανός επιθετικός ο οποίος συνέχισε την… κατάθεση ψυχής, παραδεχόμενος ότι σκέφτηκε - εξαιτίας των κακών του εμφανίσεων- να θέσει εαυτόν εκτός εθνικής για το φιλικό με τη Σουηδία:

«Είχα αμφιβολίες αν έπρεπε να έρθω εδώ. Ζήτησα άδεια να λείψω από τα παιχνίδια και να μείνω στην Αγγλία, αλλά μετά το σκέφτηκα και όπως είπα με τον συμπαίκτη μου, Κλαούντιο Μπράβο, το σωστό ήταν να έρθω και να μείνουμε ενωμένοι!

Η αλλαγή ομάδας ήταν πολύ απότομη! Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μεταγραφή τον Ιανουάριο. Βέβαια πολλά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή που είναι δύσκολα».

Σαφώς, οι Σουηδοί δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τη συνύπαρξή του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους «κόκκινους διαβόλους»: «Προπονήθηκα μαζί του για ενάμιση μήνα. Η ποιότητα του είναι εντυπωσιακή. Μιλάμε και πίνουμε καφέ μαζί καθημερινά. Είναι λυπηρό που δεν παίζει πλέον για τη χώρα του».