Κούμαν: «Η σωστή στιγμή»

Ως την καλύτερη περίοδο που θα μπορούσε να αναλάβει την εθνική Ολλανδίας χαρακτήρισε αυτήν που διανύουμε ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να επαναφέρει τους «οράνιε» σε μεγάλες διοργανώσεις, έχοντας πάρει τον χρόνο του να αδειάσει το μυαλό του μετά την αποτυχία στην Έβερτον.



Κούμαν: «Η σωστή στιγμή»

Ο πρώην προπονητής της Σαουθάμπτον και πιο πρόσφατα των «ζαχαρωτών», ανέφερε πριν το ντεμπούτο του απέναντι στην εθνική Αγγλίας:

«Είμαστε εδώ. Είναι μια νέα δοκιμασία. Δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής της εθνικής Ολλανδίας και ανυπομονώ να προσπαθήσω να πάω και πάλι μπροστά την χώρα.

Θέλω να μας πάω στο επόμενο μεγάλο τουρνουά το 2020. Αυτός είναι ο στόχος. Είναι αρκετά δύσκολη δοκιμασία. Όλοι το ξέρουν αυτό. Δεν έχουμε πάει στα δύο προηγούμενα μεγάλα τουρνουά και, οκ, θα πάρει χρόνο.

Μετά την Έβερτον, όπου όλοι ήξεραν ότι ήταν πολύ δύσκολα προς το τέλος, χρειαζόμουν χρόνο για να συγκεντρωθώ ξανά. Έπρεπε να ηρεμήσω. Είχα αρκετό χρόνο. Δουλεύω γιατί θέλω να δουλέψω. Ήθελα να είμαι προπονητής στην εθνική και νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή γι’ αυτήν την δοκιμασία».