Καντέ: «Η Τσέλσι είναι το σπίτι μου»!

Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Τσέλσι, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος επεσήμανε ότι νιώθει σα στο σπίτι του στους Λονδρέζους.  



Καντέ: «Η Τσέλσι είναι το σπίτι μου»!

Ο Γάλλος μέσος εκτιμά όσα του προσέφεραν οι «μπλε» και δεν δείχνει πρόθυμος, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να αναζητήσει νέες προκλήσεις.

«Είμαι σπίτι μου. Αυτή είναι η ομάδα μου, είμαι παίκτης της Τσέλσι! Η φετινή είναι η δεύτερη σεζόν μου εδώ. Η προηγούμενη ήταν εξαιρετική περίοδος, αφού πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του τίτλου. Στη δεύτερη χρονιά μου είχα τη δυνατότητα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Στόχος μας πλέον είναι η 4αδα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να το καταφέρουμε και να βρεθούμε και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης έχουμε και το Κύπελλο, μια πολύ καλή διοργάνωση. Πέρσι αποτύχαμε να φτάσουμε στον τελικό, ενώ φέτος είναι το μοναδικό τρόπαιο που μπορούμε να πάρουμε. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό και να νικήσουμε».