Ακόμη ένα χρόνο θέλει ο Τέρι!

Την επιθυμία του Τζον Τέρι να παραμείνει για ακόμη μία σεζόν στην Άστον Βίλα αποκαλύπτουν τα βρετανικά Μέσα, εστιάζοντας παράλληλα και στο… όνειρό του να ανέβει φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ και να αντιμετωπίσει του χρόνου την πολυαγαπημένη του Τσέλσι!  



Ακόμη ένα χρόνο θέλει ο Τέρι!

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα στην Άστον Βίλα είναι το αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ο 37χρονος αμυντικός! Προς το παρόν ο ίδιος δεν έχει πάρει επίσημη θέση, όμως ήδη τα πρώτα σενάρια άρχισαν να κυκλοφορούν!

Ένα από αυτά τον παρουσιάζει πρόθυμο να παίξει για ακόμη μία περίοδο στους «χωριάτες» και γιατί όχι να πανηγυρίσει μαζί τους την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ! Το ιδανικό για τον ίδιο, όπως αναφέρουν οι «Times», θα ήταν να γίνει το θαύμα και να ανέβει από φέτος η ομάδα στην κορυφαία κατηγορία, προκειμένου του χρόνου να παίξει ενάντια στην Τσέλσι!

Στο σενάριο της… παραμονής στην Τσάμπιονσιπ, η κουβέντα μεταξύ Τέρι και Βίλα θα ξεκινήσει από άλλες βάσεις, αφού η διοίκηση θα ζητήσει από τον ίδιο να δεχτεί μείωση στο μισθό του!