Το τελευταίο της χαρτί…

Μονόδρομος φαντάζει για την Τσέλσι η διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα η αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ να αποκτά χαρακτήρα… τελικού τόσο για τους «μπλε», αλλά κυρίως για τον Αντόνιο Κόντε!  



Το τελευταίο της χαρτί…

Το κλίμα στις τάξεις των Λονδρέζων κλονίστηκε περισσότερο μετά τον αποκλεισμό από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Αγγλίας φαντάζει ως μια μορφής… εξιλέωση! Τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι στόχος- εκτός από την έκπληξη της ανόδου στην 4αδα της Πρέμιερ Λιγκ - είναι η κατάκτηση τουλάχιστον του Κυπέλλου που θα χρυσώσει κάπως το χάπι της κάκιστης χρονιάς της ομάδας του.

Αντίπαλος σε αυτή τη φάση είναι η Λέστερ, η οποία ενώπιον του κοινού της θα επιδιώξει και εκείνη να πετάξει εκτός συνέχειας τους εν ενεργεία πρωταθλητές και να κόψει εισιτήριο για τα προημιτελικά. Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την Τσέλσι, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των γνωστών απόντων Νταβίντ Λουίζ και Ρος Μπάρκλεϊ. Όσον αφορά τη Λέστερ αμφίβολος παραμένει ο Ιεανάτσο, ενώ δεδομένα απών θα είναι ο Αμαρτέι! Ευχάριστα νέα η επιστροφή των Ντράγκοβιτς, Φουκς, Τζέιμς και Ολμπράιτον.

Νωρίτερα, στις 15:30, η Σαουθάμπτον θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Γουίγκαν! Ο Μαρκ Χιουζ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του από τον πάγκο των «Αγίων» και άπαντες περιμένουν να διαπιστώσουν εάν μέσα σε δύο μέρες κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα στα αποδυτήρια, μετά και τη φυγή του Πελεγκρίνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο (17/3)

Σουόνσι-Τότεναμ 0-3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 2-0

Κυριακή (18/3)

Γουίγκαν-Σαουθάμπτον (15:30)

Λέστερ-Τσέλσι (18:30)