Big Ben: Με λογική και ελάχιστο ρίσκο

Καλησπέρα στην παρέα, Big Ben εδώ! Τελευταία αγωνιστική πριν πάρουμε μια ανάσα με τις εθνικές ομάδες και στην Τσάμπιονσιπ η μαζεμένη δράση συνεχίζεται κανονικά. Με 11 ματς το πρόγραμμα της ημέρας από τα οποία κρατάω ως συνήθως τέσσερις επιλογές με αρκετή λογική και ελάχιστο ρίσκο για να έχουμε ένα ωραίο σαββατοκύριακο.



Big Ben: Με λογική και ελάχιστο ρίσκο

Θα ξεκινήσω από την έδρα της Λιντς, η οποία στο γειτονικό ντέρμπι με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα ψάξει την επιστροφή της στις επιτυχίες. Δεν έχει κερδίσει εδώ και τρία παιχνίδια η ομάδα του Πολ Χέκινγκμποτομ και πιστεύω πως σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία απέναντι σε ένα σύνολο που κάθε άλλο τρομάζει. Στον διπλασιασμό ο άσος, για τον οποίο θεωρώ πως κουτσά-στραβά θα περάσει.

Πάω στην έδρα της σχεδόν υποβιβασμένης Σάντερλαντ και κοιτάω με απορία τον επίσης διπλασιασμό στο διπλό της Πρέστον. Σκοράρει με το στανιό η γηπεδούχους και απέναντι σε μία πλευρά που στην καλή της μέρα δεν δέχεται γκολ, έχει τύχη το διπλό. Κυνηγάει έξοδο στα πλέι οφ η ομάδα του ¶λεξ Νιλ και θα είναι επιεικώς βλακεία της να μην πάρει το τρίποντο σήμερα.

Ρισκάρω και πάω στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι για να κυκλώσω το Χ με την Ίπσουιτς. Θεωρητικά πρόκειται για μια καλή ευκαιρία εάν θέλουμε να αυξήσουμε κατακόρυφα την απόδοση στο δελτίο μας, με τις δύο ομάδες να κυμαίνονται σε επίπεδα που ούτε την μία σου βγαίνει να στηρίξεις, ούτε την άλλη. Το αφήνω στην μέση και βλέπουμε στον απολογισμό.

Τέλος πάω και στο Μπρέντφορντ – Μίντλεσμπρο, όπου το ενδεχόμενο νίκης των φιλοξενούμενων παίζει αρκετά υψηλά. Μου προκαλεί φαγούρα να στηρίξω το διπλό, αλλά από την στιγμή που υπάρχει το περιθώριο της κάλυψης μου κάνει και το 2DnB (draw no bet).

Αναλυτικά το παιχνίδι μου:

Λιντς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1

Σάντερλαντ – Πρέστον 2

Μπρίστολ Σίτι – Ίπσουιτς Χ

Μπρέντφορντ – Μίντλεμσπρο 2DnB

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε ότι τα προαναφερθέντα γεγονότα αλλά και πλήθος άλλων αγώνων μπορείτε να βρίσκεται σε δελεαστικές τιμές στην Championsbet!