Μουρίνιο: «Είμαι δέκα μήνες μακριά από τους τίτλους, δεν το βάζω στα πόδια»

Τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε ξανά ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το Σαββατιάτικο (17/3) ματς με την Μπράιτον στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του FA Cup.



Μουρίνιο: «Είμαι δέκα μήνες μακριά από τους τίτλους, δεν το βάζω στα πόδια»

Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχεται τα… πυρά οπαδών και βρετανικού Τύπου για τη διαχείρισή του στα δύο παιχνίδια απέναντι στην ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα, τόνισε πως ξέρει ποιες είναι οι ευθύνες του χωρίς να κρύβεται από αυτές ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να το βάλει στα πόδια επειδή τον αποδοκίμασε μερίδα υποστηρικτών των «κόκκινων διαβόλων»…

«Δεν θα το βάλω στα πόδια, ούτε θα κλάψω επειδή με γιούχαραν κάποιοι στο γήπεδο. Στο επόμενο παιχνίδι είμαι ο πρώτος που θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου»

«Όταν ήμουν 20 χρονών ήμουν ο ‘’κανένας’’ στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σήμερα είμαι 55 και είμαι αυτός που είμαι λόγω της δουλειάς και του ταλέντου μου. Καταλαβαίνω την αντίδραση των πάρα πάρα πάρα πολλών ανθρώπων που δεν με συμπαθούν»

«Έχω 10 μήνες να κερδίσω κάποιο τρόπαιο. Κέρδισα την Τσέλσι, κέρδισα τη Λίβερπουλ αλλά τώρα που αποκλείστηκα από τη Σεβίλλη ήρθε η ώρα να χαρούν. Και επειδή έχω μάθει να χαίρομαι με τη χαρά των άλλων, είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος τύπος…»

«Οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να εκφράζουν τα παράπονά τους αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει η παράδοση στην οποία και πιστεύω. Και αυτή λέει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το 2011…» ανέφερε μεταξύ άλλων.