Πρώτη μεταγραφή για Λίβερπουλ

Δεν είναι ο Σουάρες, ο Ανταμ ή ο Ν'Ζόγκμπια. Η πρώτη μεταγραφή του Κένι Νταλγκλίς είναι ο πλάγιος μεσοεπιθετικός, Τζέισον Μπάντον. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής δοκιμαζόταν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο "Ανφιλντ" και έπεισε τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να του προσφέρονυ συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.



Πρώτη μεταγραφή για Λίβερπουλ
Η πρώτη μεταγραφή του Νταλγκλίς δεν είναι το όνομα που θα αλλάξει τα δεδομένα στη Λίβερπουλ όμως ο τεχνικός των "κόκκινων" αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Μπάντον ξεκίνησε την καριέρα του από την Άρσεναλ και ήταν αυτός που ξεχώρισε μαζί με τον Τζακ Γουίλσιρ. Στα 16 του χρόνια αποφάσισε να φύγει για την Μπλάκμπερν, όπου οδήγησε την ομάδα Νέων στον τελικό Κυπέλλου την περσινή σεζόν.
 
Μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων στο "Ανφιλντ" και τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε, κλήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με τον διευθυντή ακαδημιών της Λίβερπουλ, Φρανκ ΜακΠάρλαντ να δηλώνει «Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος δεν έπρεπε να χαθεί. Δεν τα κατάφερε στην Μπλάκμπερν αλλά εδώ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξει ότι αξίζει να είναι παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ»