Ο Μπουσκέτς είπε την αλήθεια για τον Μέσι και την Πρέμιερ Λιγκ

Το «ο (Λιονέλ) Μέσι φοβάται να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ» είναι μια άποψη που επικρατεί αρκετά για τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, για τον οποίο συχνά-πυκνά λέγεται πως είναι στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο ο Σέρζι Μπουσκέτς είπε την αλήθεια για τους λόγους που δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την Βαρκελώνη.  



Ο Μπουσκέτς είπε την αλήθεια για τον Μέσι και την Πρέμιερ Λιγκ

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει στην Αγγλία ο Μέσι. Ξέρω τον ίδιο και την οικογένειά του και ξέρω ότι είναι καλά στην Μπαρτσελόνα, όπου και πρέπει να είναι.

Οικονομικά είναι μια χαρά, κερδίζει συλλογικά και ατομικά τρόπαια, ζει σε μια σπουδαία πόλη, περικυκλωμένος από σπουδαίους παίκτες και ένα σπουδαίο πλάνο. Όλα αυτά είναι θετικά και θα ήταν δύσκολο να τα βρει ακριβώς ίδια και αλλού. Όπως και για μένα, για παίκτες που έχουν μεγαλώσει στον σύλλογο είναι δύσκολο να φύγουν.

Ξέρουμε ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα, θα θέλαμε να παίξουμε εκεί, αλλά εάν ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά, είναι δύσκολο να φύγεις από την Μπαρτσελόνα», σχολίασε πριν το ματς με την Τσέλσι.