Τα πέταξε όλα στα σκουπίδια η Άστον Βίλα!

Πήγε και κέρδισε την Γουλβς με σκορ 4-1 την Κυριακή για να χάσει με ένα γκολ λιγότερο την Τρίτη... Η Άστον Βίλα πέταξε στα σκουπίδια το σπουδαίο αποτέλεσμα και το μομέντουμ που πήγε να χτίσει γνωρίζοντας ήττα-σοκ από την ΚΠΡ με σκορ 3-1. Με νίκες συνέχισαν οι «λύκοι» και η Κάρντιφ.



Τα πέταξε όλα στα σκουπίδια η Άστον Βίλα!

Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων πάει να γίνει και πάλι η Τσάμπιονσιπ, τουλάχιστον όσον αφορά αυτήν και την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδια για την 35η αγωνιστική, τα οποία είχαν αναβληθεί εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας στην Αγγλία πριν από λίγο καιρό, η Γουλβς δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Ρέντινγκ και με το τελικό 3-0 γιάτρεψε μερικές από τις πληγές της το τελευταίο διάστημα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Από την πλευρά της η Κάρντιφ βρέθηκε να κυνηγάει την Μπρέντφορντ στο Λονδίνο, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με σκορ 2-1. Τρίτος διαφορετικός σκόρερ στο δεύτερο μέρος, με τον Ζοχορέ να σφραγίζει το τρίποντο διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Ίδιο το σκορ και στο Μπέρμιγχαμ, όπου η Βίλα ήταν... μεθυσμένη από τα κατορθώματά της κόντρα στην πρωτοπόρο και βρέθηκε να χάνει 3-0 μέχρι το 82’, με τα δύο πρώτα τέρματα να έχουν έρθει πριν την ανάπαυλα. Μοναδική απάντησή της στο 88’ με τον Τσέστερ, όταν όλα είχαν τελειώσει.

Από ‘κει και πέρα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ νίκησε επίσης και μείωσε στους δύο βαθμούς από τα πλέι οφ ανόδου, την ώρα που η Χαλ πήρε τεράστια νίκη στην έδρα της Ίπσουιτς και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μπάρνσλεϊ και Νόριτς ήρθαν ισόπαλες, στο μοναδικό παιχνίδι που δεν ανέδειξε νικητή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης (13/03):

Γουλβς – Ρέντινγκ 3-0

Μπρέντφορντ – Κάρντιφ 1-3

Άστον Βίλα – ΚΠΡ 1-3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρτον 2-0

Ίπσουιτς – Χαλ 0-3

Μπάρνσλεϊ – Νόριτς 1-1