Κόντε: «Θα πρέπει να υποφέρουμε»

Θα υποφέρει ανά χρονικά διαστήματα στον επαναληπτικό της για τους «16» του Champions League η Τσέλσι, όπως και κάθε άλλη ομάδα που παίζει με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον προπονητή της, Αντόνιο Κόντε, που δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.  



Κόντε: «Θα πρέπει να υποφέρουμε»

«Για τον προπονητή, για τον κάθε προπονητή, δεν είναι εύκολος ο πολύς ύπνος, ειδικά πριν από τέτοια παιχνίδια. Ελπίζω οι παίκτες μου να μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα. Πρέπει να είσαι σε τέτοια κατάσταση όταν παίζεις ματς σαν αυτό στο Καμπ Νόου. Πολλοί από τους παίκτες μας δεν έχουν παίξει εκεί και θέλουν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλό από την πλευρά μας, σχεδόν τέλειο, κόντρα σε μια ομάδα την οποία θεωρώ από τις καλύτερες του κόσμου. Αλλά κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε. Το πλεονέκτημα το έχουν οι αντίπαλοί μας.

Ξέρουμε την φιλοσοφία τους. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε στιγμή του αγώνα. Ξέρουμε ότι υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να υποφέρουμε. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Τσέλσι, αλλά και για κάθε ομάδα που παίζει απέναντι στην Μπαρτσελόνα».