Πελεγκρίνο: «Το καταλαβαίνω...»

Κύριος έφυγε από την Σαουθάμπτον ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, που στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόλυσή του έδειξε κατανόηση για την απόφαση. Εξαιρετική η στάση του Αργεντινού μετά τα όσα συνέβησαν, με τον ίδιο να εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια.



Πελεγκρίνο: «Το καταλαβαίνω...»

Αναλυτικότερα:

«Λυπάμαι πολύ που αφήνω τον σύλλογο σε αυτήν την κατάσταση. Αλλά ξέρω πως όταν δεν παίρνεις αποτελέσματα, υπάρχει μια απόφαση που πρέπει να παρθεί.

Όπως ξέρετε, η περίοδός μου στην Σαουθάμπτον έχει τελειώσει. Από την αρχή προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα καθημερινά, προσπάθησα να στηρίξω τον σύλλογο και προσπάθησα να τον εκπροσωπήσω με τιμή. Κάποιες φορές μπορέσαμε να το διαχειριστούμε, κάποιες άλλες όχι, αλλά είχαμε μια δύσκολη σεζόν για πολλούς λόγους.

Ο προπονητής είναι το πρόσωπο πολλών αποφάσεων και ενεργειών, αλλά πάντα προσπαθούσα να βάζω τον σύλλογο πρώτα με την βοήθεια του επιτελείου μου και της διοίκησης.

Ο κόσμος μας στήριξε και είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή του σε τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες και να τους ευχηθώ τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν. Πέρασα υπέροχα και ξέρω ότι η Σαουθάμπτον έχει τα πάντα για να προχωρήσει μπροστά».