Υπερασπίστηκε τον αδερφό του ο Ντε Μπουρ

Ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ, υπερασπίστηκε τον αδερφό του, Φρανκ, μετά τα σχόλια τόσο του ίδιου για τον Μάρκους Ράσφορντ όσο και για την απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο, κατά την χαρακτήρισε τον πρώην τεχνικό της Κρίσταλ Πάλας ως τον χειρότερο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.



Υπερασπίστηκε τον αδερφό του ο Ντε Μπουρ

Ο Ντε Μπουρ δήλωσε μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ στο ντέρμπι πως ο Ράσφορντ “είναι κρίμα που παίζει υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να απαντά με σκληρό τρόπο στο σχόλιο αυτό.

Στην «συζήτηση» μπήκε και ο δίδυμος αδερφός του, Ρόναλντ, που υπερασπίστηκε τον πρώην κόουτς των “αετών” λέγοντας:

«Οι προπονητές έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες όσον αφορά την ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, μόνο διαφορετικές φιλοσοφίες. Ο Μουρίνιο αγόρασε τον Αλέξις τον Ιανουάριο και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι καλό για την ανάπτυξη του Ράσφορντ, γιατί πλέον θα παίζει λιγότερο.

Ο Ράσφορντ είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πρέμιερ Λιγκ και θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Φρανκ σέβεται τον Μουρίνιο και απλώς είπε την άποψή του σε κάτι.

Για παράδειγμα εάν ο Ράσφορντ έπαιζε εδώ στον Άγιαξ και έκανε 1-2 κακά παιχνίδια, στο τρίτο θα ήταν και πάλι βασικός. Στην Γιουνάιτεντ είναι διαφορετικά και μένει στον πάγκο», ανέφερε.