Παίζει με Στόουκ ο Σίλβα, βασικός ο Ζέσους

Διαθέσιμος για τη σημερινή (12/3) αναμέτρηση της Μάνστεστερ Σίτι με τη Στόουκ είναι ο Νταβίντ Σίλβα, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Γκάμπριελ Ζέσους.



Παίζει με Στόουκ ο Σίλβα, βασικός ο Ζέσους

Οι «πολίτες» δοκιμάζονται στην έδρα των «πότερς» με στόχο να έρθουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ και όπως αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Νταβίντ Σίλβα θα δώσει κανονικά το παρών, παρά το γνωστό οικογενειακό θέμα με την πρόωρη γέννηση του γιου του που τον αναγκάζει να βρίσκεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Ισπανία.

«Ο Σίλβα θα είναι μαζί μας και στη συνέχεια θα πάει ξανά στην οικογένειά του. Κάποια πράματα είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο, όμως θα παίξει με τη Στόουκ, αλλά δεν θα μας ακολουθήσει στη μίνι προετοιμασία στο Άμπου Ντάμπι κατά τη διακοπή» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα για την αποψινή (22;00) αναμέτρηση, στην οποία αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Γκάμπριελ Ζέσους, λόγω της απουσίας του Σέρχιο Αγουέρο.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε στο αρχικό σχήμα στο ματς με τη Βασιλεία (7/3), ενώ εντός Αγγλίας έχει καταγράψει τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ (τελικός Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα) και σε αυτό με την Τσέλσι.

Ερωτηματικό για τον αγώνα με τη Στόουκ αποτελούν οι Φερναντίνιο και Στέρλινγκ.