Το γύρισε και χωρίς Κέιν η Τότεναμ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αν και είδε τον Χάρι Κέιν να τραυματίζεται και να περνάει εκτός αγώνα, η Τότεναμ γύρισε το εις βάρος της 1-0 απέναντι στην Μπόρνμουθ και σκοράροντας ένα γκολ για κάθε... συνεχόμενη νίκη της για το τελικό 4-1, ξεπέρασε την Λίβερπουλ στην 3η θέση της βαθμολογίας.



Το γύρισε και χωρίς Κέιν η Τότεναμ

Οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είδαν την αντίπαλό τους να μπαίνει πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και σύντομα να παίρνει το προβάδισμα, με τον Στάνισλας να βάζει από το 7ο λεπτό το όνομά του στον πίνακα του γηπέδου.

Η συνέχεια ανήκε επίσης στα “κεράσια” για να έρθει το πρώτο μισάωρο του αγώνα και ο τραυματισμός του Κέιν. Ο Άγγλος φορ πέρασε εκτός αγώνα με παρόμοιο τραυματισμό που είχε σχεδόν και πριν έναν χρόνο ακριβώς, με τον Έρικ Λαμέλα να παίρνει την θέση του. Παρά το γεγονός πως χάθηκε το μεγαλύτερο ατού της Τότεναμ, οι Λονδρέζοι βρήκαν δευτερόλεπτα αργότερα το 1-1 με τον Ντέλε Άλι και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας ανεβάσει την απόδοσή τους, προμηνύοντας τι θα ακολουθούσε.

Στο 62’ ήρθε η ανατροπή από τον Σον Χέουνγκ-Μιν, με τον Νοτιοκορεάτη να βρίσκει δίχτυα οριακά σε θέση οφσάιντ, σε μια φάση που έχασε αλλά δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο βοηθός. Ο Σον ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα και στο 87’ για να τελειώσει το ματς, με τον Σερζ Οριέ να σβήνει μια κακή εμφάνιση με γκολ στο 90’ (σ.σ έχοντας αλλάξει πλευρά όταν ο Κίριαν Τρίπιερ μπήκε στο ματς αντί του Ντάνι Ρόουζ που χτύπησε επίσης) για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Με πρόβλημα αποχώρησε και ο Ντέλε Άλι, με τον Μουσά Σισοκό που τον αντικατέστησε και τον Τρίπιερ που είχε μπει από τον Ποτσετίνο νωρίτερα να συνδυάζονται πριν το τελευταίο γκολ της ομάδας τους.

Οι συνθέσεις:

Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Ακέ, Σ. Κουκ, Φράνσις, Ντάνιελς (67’ Άιμπ), Γκόσλινγκ, Λ. Κουκ, Στάνισλας (76’ Ντεφό), Σμιθ, Μουσέ (67’ Κινγκ), Γουίλσον

Τότεναμ: Γιορίς, Σάντσες, Βερτόνχεν, Οριέ, Ρόουζ (81’ Τρίπιερ), Ντεμπελέ, Γουανιάμα, Έρικσεν, Σον, Άλι (86’ Σισοκό), Κέιν (34’ Λαμέλα)