Διέκοψε το σερί της Ρέιντζερς και αύξησε τη διαφορά η Σέλτικ

Νίκη με σκορ 3-2 σημείωσε η Σέλτικ στο ντέρμπι του «Old Firm», διακόπτοντας μέσα στο «Άιμπροξ» το σερί των έξι διαδοχικών νικών που μετρούσε η γηπεδούχος Ρέιντζερς σε όλες τις διοργανώσεις . Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι νικητές λόγω αποβολής του Τζότζο Σιμούνοβιτς στο 57ο λεπτό!



Διέκοψε το σερί της Ρέιντζερς και αύξησε τη διαφορά η Σέλτικ

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ και με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει πλέον το πάνω χέρι στη διεκδίκηση του τίτλου, αυξάνοντας τη διαφορά από τη μισητή αντίπαλο στους έξι βαθμούς.

Στα της συνάντησης, το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 3ο μόλις λεπτό με το γκολ του Γουίντνας, για να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα (11’) για τους «καθολικούς» ο Ρόγκιτς… Το έργο επαναλήφθηκε, με τους παίκτες της Ρέιντζερς να ανακτούν το προβάδισμα με τον Καντέιας (26’), λαμβάνοντας ξανά άμεση απάντηση, αυτή τη φορά από τον Μουσά Ντεμπελέ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιμούνοβιτς στο 57ο λεπτό. Τούτο δεν επηρέασε ωστόσο τον Έντουαρντ, ο οποίος σημείωσε στο 69΄ το νικητήριο γκολ, χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του...