Τσάμπιονσιπ: Έχουμε πρωτάθλημα!

Από... την αρχή ξεκινάει η Τσάμπιονσιπ, με την Άστον Βίλα να κάνει τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Γουλβς και ολοκληρώνοντας την δουλειά της στο δεύτερο ημίχρονο να φέρνει εαυτόν πολύs κοντά στην πρώτη θέση του πίνακα, κάτι που πριν από μερικές εβδομάδες έμοιαζε άπιαστο όνειρο. Σε απόσταση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα η Κάρντιφ!



Τσάμπιονσιπ: Έχουμε πρωτάθλημα!

Το καλό της το φυλούσε για το Β’ μέρος, λοιπόν, η Βίλα της πρωτοπόρου της κατηγορίας, με τους παίκτες του Στιβ Μπρος να κάνουν εξ’ ολοκλήρου δικό τους το ντέρμπι από ένα σημείο και μετά και να το κλείνουν στο τελικό 4-1.

Όπως το περίμενε η στοιχηματική ενότητα του england365.gr το παιχνίδι, με τον Big Ben να πετυχαίνει διάνα με το over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες βρήκαν από ένα γκολ έκαστη μέχρι και το 20λεπτο, με τον Ζότα να ισοφαρίζει το γρήγορο τέρμα του Αντομά, για να σημειωθούν άλλα γκολ μέχρι οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια. Τσέστερ και Γκράμπαν έκαναν μέσα σε πέντε λεπτά το 2-1 και το 3-1 αντιστοίχως (57’, 62’) για να ολοκληρωθεί το... πάρτι με τέρμα του Μπγιάρνασον στο 85’.

Έτσι η κορυφή απέχει για τους “χωριάτες” μόλις επτά βαθμούς, με την Κάρντιφ να βρίσκεται πιο κοντά, στους τέσσερις, μιας και από την πλευρά της δεν είχε απώλεια και συνέχισε να πηγαίνει προς τα πάνω. Αρνήθηκε μια επική ανατροπή στην Μπέρμιγχαμ η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ, που προηγήθηκε με σκορ 3-0, είδε την αντίπαλό της να μειώνει σε 3-2 αλά παρά το άγχος στο τέλος κράτησε το τρίποντο.

Κατά πόδας και η Φούλαμ σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται για ακόμη μία σεζόν εντυπωσιακό στο φινάλε του, με το σύνολο του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς να περνάει νικηφόρα και από την έδρα της Πρέστον, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως δεν σταματιέται με τίποτα. Μίτροβιτς και πάλι Μίτροβιτς, με τον Σέρβο να βάζει τα γυαλιά στον Ράφα Μπενίτεθ που τον άφησε να φύγει δανεικός από τη Νιούκαστλ, με τον εκρηκτικό σέντερ φορ να σκοράρει άλλες δύο φορές και να “σβήνει” την ισοφάριση του Μαγκουάιρ.

Ντέρμπι και Μπρίστολ Σίτι έχουν ανάμεσά τους την Μίντλεσμπρο στις θέσεις 5-7, με την τελευταία να παίρνει μια ακόμη νίκη υπό τις οδηγίες του Τόνι Πιούλις και να αποτελεί τη μοναδική από τις τρεις που το έπραξε (προς το παρόν, παίζει Κυριακή η Ντέρμπι). Ισόπαλη η Σίτι να μένει σε απογοητευτικό 0-0 με την προτελευταία του πίνακα, Μπέρτον.

Λίγες οι κερδισμένες της βαθμολογίας από ‘κει και πέρα, με μοναδική της ουράς να αποτελεί την προαναφερθείσα Μπέρτον. Λίγο πιο πάνω, μεγάλη νίκη επί της Νόριτς πήρε η Χαλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Άστον Βίλα – Γουλβς 4-1

Κάρντιφ – Μπέρμιγχαμ 3-2

Πρέστον – Φούλαμ 1-2

Μίντλεσμπρο – Μπάρνσλεϊ 3-1

Μπέρτον – Μπρίστολ Σίτι 0-0

Ίπσουιτς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-0

Μίλγουολ – Μπρέντφορντ 1-0

ΚΠΡ – Σάντερλαντ 1-0

Ρέντινγκ – Λιντς 2-2

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπόλτον 1-1

Χαλ – Νόριτς 4-3