Μουρίνιο: «Ορισμένοι μιλούν, αλλά δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα»!

Αν και προσπάθησε να τονίσει ότι δεν τον απασχόλησαν όσα άκουσε από τους ποδοσφαιρικούς τηλεσχολιαστές μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, ο Ζοσέ Μουρίνιο πέταξε τη «μπηχτή» του προς τον Γκάρι Νέβιλ. «Για εμένα είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα... Δεν το είδα ποτέ ιδιαίτερο» είπε για το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.  



Μουρίνιο: «Ορισμένοι μιλούν, αλλά δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα»!

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», προφανώς ενημερώθηκε ή άκουσε και ο ίδιος τα σχόλια του άλλοτε αρχηγού της ομάδας του, Γκάρι Νέβιλ, για τις εμφανίσεις του Πολ Πογκμπά αλλά και σε ένα γενικότερο πλαίσιο την αμυντική τακτική που ακολουθεί ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» και την οποία παρουσιάζει σε μεγάλα ματς, όπως το έκανε και στη συνάντηση με τη Λίβερπουλ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

«Πολλοί από αυτούς που μιλούν στην τηλεόραση, δεν τα έβγαζαν πέρα και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον εαυτό τους όταν βρέθηκαν στη δουλειά» ήταν η ατάκα του Μουρίνιο με σαφή υπόνοια στην πολύ σύντομη και ... καταστροφική θητεία του Νέβιλ στη Βαλένθια.

Για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» και αφού ανέφερε ότι ο Μαρουάν Φελαϊνί θα είναι ξανά διαθέσιμος, ο Ζοσέ Μουρίνιο ισχυρίστηκε πως: «Ποτέ δεν το είδα σαν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί αντιμετωπίζω με την ίδια σοβαρότητα κάθε ματς. Ποτέ δεν είδα τη Μίλαν σαν τον μεγαλύτερο αντίπαλο της Ίντερ, την Ατλέτικο σαν τον μεγαλύτερο αντίπαλο της Ρεάλ ή τις Άρσεναλ και Τότεναμ σαν τις πιο σημαντικές αντιπάλους της Τσέλσι».