Μάχρεζ: «Μετάνιωσα για τον τρόπο που φέρθηκα»

Σε σύγχυση απέδωσε την συμπεριφορά του κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όταν και έκανε τα πάντα για να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρίγιαντ Μάχρεζ, που δήλωσε μετανιωμένος για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση.



Μάχρεζ: «Μετάνιωσα για τον τρόπο που φέρθηκα»

«Είχα φύγει γιατί νόμιζα ότι χρειαζόμουν χρόνο να σκεφτώ. Προχωρήσαμε παρακάτω. Για να είμαι ειλικρινής όλοι είναι πολύ καλοί προς εμένα από τότε. Ήταν δύσκολο αλλά μίλησα με τους συμπαίκτες μου, με τον προπονητή μου, μίλησα με όλους. Κανείς δεν μου φέρθηκε άσχημα, όλοι τους ήταν εντάξει. Όλα ανήκουν στο παρελθόν, τα έχω αφήσει πίσω μου.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια πολύ καλή προοπτική για τον καθένα, αλλά όπως είπα ανήκει στο παρελθόν. Δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό γιατί στόχος είναι να μην κοιτάω πίσω αλλά να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Αυτό είναι το σημαντικό. Πάντα μετανιώνεις για πράγματα που έκανες και τότε νόμιζες ότι είναι η καλύτερη επιλογή σου.

Ήμουν πάντα σε επικοινωνία με τον σύλλογο και αυτός το χειρίστηκε πολύ καλά. Μίλησα και με τα παιδιά, είμαστε συμπαίκτες τέσσερα χρόνια τώρα, και προχωρήσαμε παρακάτω», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάχρεζ είχε κάνει αποχή από τις προπονήσεις της Λέστερ για να πιέσει την μετακίνησή του στην Σίτι, η οποία εν τέλει «χάλασε» εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων της Λέστερ.