Κάριους: «Θέλαμε να σταματήσουμε να τρώμε γκολ»

Στην αμυντική λειτουργία της Λίβερπουλ, παρουσία του ίδιου κάτω από την εστία της, αναφέρθηκε ο πρώτος -πλέον- τερματοφύλακας των «κόκκινων», Λόρις Κάριους, που δήλωσε ευχαριστημένος με τα αρκετά clean sheets της ομάδας, τα οποία ήταν και πρόσφατος στόχος της.



Κάριους: «Θέλαμε να σταματήσουμε να τρώμε γκολ»

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε πρόκριση στους «8» του Champions League επί της Πόρτο με το τελικό 0-0 και το 5-0 του πρώτου αγώνα, με τα δύο αυτά παιχνίδια της να αποτελούν τα δύο από τα τέσσερα στα τελευταία έξι, κατά τα οποία δεν έχει δεχθεί τέρμα.

«Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Παίζουμε καλά και παίρνουμε θετικά αποτελέσματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι αισιόδοξος.

Αλλά δεν μπορείς να επαναπαυτείς σΆ αυτό. Πρέπει να το δείχνεις κάθε εβδομάδα. Θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο και να γίνομαι καλύτερος καθημερινά για να παίζω καλά για τον σύλλογο. Ευελπιστώ πως αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

Ήταν στόχος μας να χτίσουμε πάνω στην φόρμα μας και να σταματήσουμε να δεχόμαστε πολλά γκολ. Θέλαμε να κρατήσουμε πολλά clean sheets και όταν τα καταφέρνουμε αυτό είναι καλό τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Αν δεν δεχθούμε γκολ, 90% θα είμαστε νικητές», ανέφερε επί του θέματος ο Κάριους.