Τρένο η Φούλαμ!

Πουθενά δεν σταματάει η Φούλαμ του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς! Με μπροστάρη τον δανεικό από τη Νιούκαστλ, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, που σκόραρε δις για να φτάσει τα πέντε τέρματα στα τέσσερα τελευταία ματς, οι «κότατζερς» υπέταξαν και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-0) για να ανέβουν κι άλλο στην βαθμολογία! Νίκες και για Κάρντιφ – Άστον Βίλα που βρίσκονται από πάνω.



Τρένο η Φούλαμ!

Οι τρεις τους, με τους «bluebirds» να κερδίζουν την Μπάρνσλεϊ με σκορ 2-1 εντός έδρας και τους «χωριάτες» να φεύγουν με σκορ 3-0 από την έδρα της πλέον τελευταίας και καταϊδρωμένης Σάντερλαντ, βρίσκονται πίσω από την Γουλβς που παίζει την Τετάρτη (07/03, 34 ματς για την ώρα).

Κάρντιφ και Άστον Βίλα περιμένουν και τα παιχνίδια στις αρχές τις άλλης εβδομάδας για να φτάσουν τα 36 που έχουν όλες οι από πίσω. Στην 5η θέση υποχώρησε η Ντέρμπι που δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της απέναντι στην Ρέντινγκ, την ώρα που η Μίντλεσμπρο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπρίστολ Σίτι από την Πρέστον (2-1) και μπήκε στην εξάδα μετά την δική της επικράτηση με σκορ 1-0 στην έδρα της Μπέρμιγχαμ. Εύστοχος για ακόμη μία φορά για την ομάδα του Τόνι Πιούλις ο Πάτρικ Μπάμφορντ, που κάποτε λέγανε πως θα γινόταν ο βασικός φορ της εθνικής Αγγλίας.

Όσον αφορά την προαναφερθείσα Πρέστον, με τη νίκη της μείωσε την απόσταση από τα πλέι οφ με το τρίποντο κόντρα στο σύνολο του Λι Τζόνσον, που από την μεριά του επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά την εύκολη επικράτηση απέναντι στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ το σαββατοκύριακο. Μπρέντφορντ, Μίλγουολ και Ίπσουιτς κέρδισαν όλες τους στα μισά της βαθμολογίας, στην οποία γνώρισαν την ήττα όσες ομάδες αγωνίστηκαν από την 17η θέση και μετά. Εξαίρεση Ρέντινγκ και Μπόλτον που αγωνίστηκαν μεταξύ τους και έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Η τελευταία τριάδα απαρτίζεται από τις Μμπέρμιγχαμ, Μπέρτον και Σάντερλαντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης:

Κάρντιφ – Μπάρνσλεϊ 2-1

Σάντερλαντ – Άστον Βίλα 0-3

Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0

Μπέρμιγχαμ – Μίντλεσμπρο 0-1

Πρέστον – Μπρίστολ Σίτι 2-1

ΚΠΡ- Ντέρμπι 1-1

Μπέρτον – Μπρέντφορντ 0-2

Χαλ – Μίλγουολ 1-2

Νόριτς – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ίπσουιτς 1-2

Ρέντινγκ – Μπόλτον 1-1

Εξ’ αναβολής παιχνίδια είχαμε και στις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, League On και League Two, με την Ρότσντεϊλ να κερδίζει την Γουόλσολ για την πρώτη και 3/4 παιχνίδια στην δεύτερη να τελειώνουν ισόπαλα.

League One:

Γουόλσολ-Ρότσντεϊλ 0-3

League Two:

Άκρινγκτον – Μόρκαμ 1-0

Μάνσφιλντ – Λίνκολν 1-1

Νιούπορτ – Φόρεστ Γκριν 3-3

Τσέλτεναμ – Νοτς Κάουντι 1-1