Μπουφόν: «Ελπίζω πως δεν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο Champions League»

Παρών στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον επαναληπτικό για τους «16» του Champions League κόντρα στην Τότεναμ ήταν ως εκπρόσωπος των παικτών ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με τον ζωντανό θρύλο του αθλήματος να καλείται να μιλήσει για το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει μια για πάντα την διοργάνωση. «Δεν μου περνάει καν από το μυαλό», είπε ο πορτιέρε της Γιουβέντους, πριν την ρεβάνς του 2-2.



Μπουφόν: «Ελπίζω πως δεν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο Champions League»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας είχε σημαντική ευθύνη στο πρώτο παιχνίδι και το τέρμα του Κρίστιαν Έρικσεν για τους Λονδρέζους, με το οποίο πήραν... ζωή και προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, και τώρα προετοιμάζεται για το δεύτερο ματς, το οποίο εάν στραβώσει για την «Γηραιά Κυρία» λογικά θα είναι και το τελευταίο του.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο αυτό είπε:

«Το να παίζω το τελευταίο μου παιχνίδι στο Champions League δεν μου έχει περάσει από το μυαλό. Καθόλου. Είμαι πάντα αισιόδοξος. Ευελπιστώ πως ούτε αυτό θα είναι το τελευταίο μου, αλλά και ούτε το τελευταίο της ομάδας στην διοργάνωση. Ελπίζω πως θα παίξουμε πολλά παιχνίδια ακόμη στο μέλλον.

Δεν είναι η σωστή στιγμή να μιλήσουμε για το μέλλον μου ή γενικά για εμένα προσωπικά μιας και έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας».