Η Γιουνάιτεντ έχει πιάσει «πελάτη» την Κρίσταλ Παλας!

Της έχει πάρει τον αέρα, κόβοντάς της τα φτερά! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναπτύξει πελατειακές σχέσεις με την Κρίσταλ Πάλας, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού επί εποχή Πρέμιερ Λιγκ οι «αετοί» δεν έχουν καταφέρει να την κερδίσουν ποτέ.



Η Γιουνάιτεντ έχει πιάσει «πελάτη» την Κρίσταλ Παλας!

Τι κι'αν προηγήθηκε για πρώτη φορά (από την περίοδο 1992-1993), τι κι'αν βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0; Η Πάλας έχει βρει το... δάσκαλό της ή καλύτερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται να χάσει από την συγκεκριμένη αντίπαλο. Οι «αετοί» παρουσιάζονται αρκετά φιλόξενοι, αφού σε 20 αναμετρήσεις ως οικοδεσπότες με τη Γιουνάιτεντ, δεν έχουν «ανοίξει» τα φτερά τους προς τη νίκη. Τελευταία, αυτή το Μάιο του 1991, όταν είχαν επιβληθεί με 3-0.

Μια νίκη που «κρύβει» ποδοσφαιρική ιστορία, αφού τότε προπονητής της λονδρέζικης ομάδας ήταν ο Στιβ Κόπελ, πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ανάλογη ανατροπή -έχοντας διαφορά 2 γκολ- η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει υποστεί ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ. Όσο για τη Γιουνάιτεντ, που ήταν η «παρθενική» του Ζοσέ Μούρινιο στο Νησί, τελευταία παρόμοια πέτυχε πέντε χρόνια πριν, τον Δεκέμβριο του 2013 με αντίπαλο τη Χαλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μάλλον έχουν μετατραπεί σε... κακούς δαίμονες για την Κρίσταλ Πάλας, που συνεχίζει να προβληματίζει με τις αδυναμίες να κρατήσει τα κεκτημένα της. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε τα πάνω-κάτω, θυμίζοντας εποχές Σερ Άλεξ, δηλώνοντας... παρούσα για τη δεύτερη θέση!

Έλενα Χαριτάκη