Ντίνι: Αυτός είναι αρχηγός!

Ένα ιδιαίτερο και προσωπικό έθιμο έχει δημιουργήσει ο Τρόι Ντίνι, συνδυάζοντας τις επετειακές του παρουσίες με... σκοράρισμα.  



Ντίνι: Αυτός είναι αρχηγός!

Ο κάπτεν Ντίνι δεν απλά είναι η σημαία της Γουότφορντ αλλά το αποδεικνύει και με το παραπάνω. Συμπληρώνοντας την 300η του εμφάνιση με τις «σφήκες», πέτυχε το μοναδικό και νικητήριο γκολ με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα της ομάδας του, για μια θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το σημαντικότερο με αυτά τα γκολ εναντίον της Γουεστ Μπρομ αυτή την αγωνιστική και της Εβερτον την προηγούμενη χαρισε δυο τρίποντα που κρατούν τη Γουότφορντ εκτος απροόπτου στην Πρεμιερ Λιγκ για μια ακόμη χρονια! Παράλληλα, αυτή ήταν και η 105η φορά που σκοράρει, φορώντας την κίτρινη φανέλα.

Καθόλου περίεργο όμως για την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού, αφού κάθε φορά που συμπληρώνει στρογγυλό αριθμό εμφανίσεων, το... γιορτάζει με τα αντίπαλα δίχτυα. Όλες τις προηγούμενες φορές, την 50η, 100η, 150η, 200η και 250η, ο Ντίνι σκόραρε, αναπτύσσοντας πλέον τη δική του παράδοση.

Ο Άγγλος στράικερ δεν παίρνει δώρο, αντιθέτως αμείβει την ομάδα του επιθετικά, δείχνοντας πως είναι αρχηγός με τα όλα του. Έχει βρει τον τρόπο να πανηγυρίζει τις επιτυχίες του ο Ντίνι, με τη Γουότφορντ να το απολαμβάνει σίγουρα.

Έλενα Χαριτάκη