Ούτε Μέσι, ούτε Καβάνι! Μόνο Σαλάχ!

Δεν τον σταματά κανείς! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ… τιμώρησε και τη Νιούκαστλ και έφτασε στα 26 επίσημα ματς που βρίσκει δίχτυα για λογαριασμό της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν! Μέσι, Καβάνι και άλλοι σπουδαίοι σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βλέπουν... την πλάτη του!  



Ούτε Μέσι, ούτε Καβάνι! Μόνο Σαλάχ!

Αλήθεια πόσο προβλέψιμο έχει γίνει να περιμένεις τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον πίνακα των σκόρερ της Λίβερπουλ; Ακόμη και για τον «χ-ψ» λόγο να μην μπόρεσες να παρακολουθήσεις το ματς των «κόκκινων» σε κάποια από τις φετινές διοργανώσεις που συμμετείχαν, η ερώτησή σου θα είναι ίδια: «Άραγε πόσα έβαλε σήμερα ο Αιγύπτιος»; Αυτή είναι η πραγματική του επιτυχία!

Δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα… κερνά χατ-τρικ κάθε αγωνιστική, αλλά κάτι πολύ σημαντικότερο!  Ο διεθνής σούπερ σταρ συνδυάζει διάρκεια, τρομερή αγωνιστική συνέπεια και αυτό φαίνεται κάθε- μα κάθε- εβδομάδα! Με το χθεσινό γκολ ενάντια στη Νιούκαστλ έφτασε τους 26 διαφορετικούς αγώνες τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις που βρίσκει δίχτυα!

Το εντυπωσιακό; Η επίδοση αυτή είναι η κορυφαία για ποδοσφαιριστή στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης! Ούτε ο απόλυτος σταρ, Λίο Μέσι, ούτε το… τίμιο «κανόνι» της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι έχουν βρει δίχτυα σε τόσα πολλά επίσημα παιχνίδια! Ο Σαλάχ είναι πρώτος και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην κορυφή…

Επίσης ξεπέρασε την πιο παραγωγική σεζόν του Λουις Σουάρες με τη φανέλα της Λίβερπουλ αφού ο Ουρουγουανός είχε βάλει 31 τέρματα το 2013-14. Κυνηγάει επίσης το να γίνει ο πρώτος μετά τον Ίαν Ρας που θα φτάνει τα σαράντα γκολ σε μια αγωνιστική  σεζόν με τον Ουαλο πρώην σουπερ σταρ και πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου να το έχει πετύχει σε δυο περιπτώσεις το 1983-84 με 46 και το 1986-87 με 40. 

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν βρει δίχτυα σε περισσότερα ματς τη φετινή σεζόν:

1. Σαλάχ - 26 ματς

2. Καβάνι- 24 ματς

3. Λεβαντόφσκι - 23 ματς

4. Αγουέρο/ Κέιν - 21 ματς

5. Μέσι - 20 ματς.