Κλοπ: «Μας λείπει ο Κουτίνιο, αλλά δεν θέλουμε να το δείχνουμε»

Για τις παραγωγικές αναμετρήσεις της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο και το πως έχει ανταποκριθεί σε αυτήν η ομάδα του κλήθηκε να μιλήσει ο Γιούργκεν Κλοπ, που είπε πως σε όλους λείπει ο Βραζιλιάνος, αλλά και πως είναι δουλειά όσων παραμένουν στην ομάδα να μην δείχνουν το αυτό εντός των αγωνιστικών χώρων.



Κλοπ: «Μας λείπει ο Κουτίνιο, αλλά δεν θέλουμε να το δείχνουμε»

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το περιμέναμε αυτό και το βιώσαμε και στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως τα παιδιά ήταν εξαιρετικά και πως έκαναν αυτά που χρειαζόντουσαν να γίνουν.

Βάλαμε δύο εκπληκτικά γκολ, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και μερικά περισσότερα, ενώ είδαμε και μία παγκόσμιας κλάσης απόκρουση από τον Κάριους. Εκτός από αυτή δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά άλλα στο ματς. Είμαι χαρούμενος», σχολίασε αρχικά για το 2-0 επί της Νιούκαστλ, και προσέθεσε:

«Η αντίδραση της ομάδας είναι αυτή που ελπίζαμε πως θα είναι μετά από την αποχώρηση του Κουτίνιο. Είναι τεράστιος παίκτης και μας λείπει, αλλά αυτό δεν φαίνεται στο χορτάρι. Είναι δουλειά των παιδιών να σιγουρευτούμε πως δεν θα δείξουμε στο γήπεδο ότι μας λείπει».