Συνέχισε νικηφόρα η Τότεναμ, «σφυροκόπησαν» οι… κύκνοι

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα «σκαρφάλωσε» η Τότεναμ (σ.σ. εκκρεμεί το ματς της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ), η οποία επικράτησε στο «Γουέμπλεϊ» της Χάντερσφιλντ με σκορ 2-0 για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Εντυπωσιακή παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Λίμπερτι» η Σουόνσι, «κατατροπώνοντας» τη Γουέστ Χαμ με 4-1!



Συνέχισε νικηφόρα η Τότεναμ, «σφυροκόπησαν» οι… κύκνοι

Τότεναμ-Χάντερσφιλντ 2-0

Χωρίς ήττα από το 1956 απέναντι στη Χάντερσφιλντ σε όλες τις διοργανώσεις παρέμεινε η Τότεναμ, η οποία επικράτησε με τα δύο γκολ του Σον Χιούνγκ-Μιν (27’, 54’). Μακριά από το ..τέρμα έμεινε ο Χάρι Κέιν (σ.σ. ασίστ στο δεύτερο γκολ), ο οποίος θέλει ένα γκολ ακόμα για να φτάσει τα 25 για τρίτη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Σουόνσι-Γουέστ Χαμ 4-1

Σημαντικότατη-πέρα από επιβλητική- ήταν η νίκη της Σουόνσι απέναντι στη Γουέστ Χαμ, με τον Αντρέ Αγιού να ξεκινά για πρώτη φορά ως βασικός απέναντι στην πρώην ομάδα του από τον Ιανουάριο που επέστρεψε στους «κύκνους».  Κι (8’), Φαν ντερ Χορν (32’), Κινγκ (48’) και Τζόρνταν Αγιού (63’ πέναλτι) «έγραψαν» για τους νικητές, το γκολ της τιμής στο 79’ ο Αντόνιο. Δέκα λεπτά καθυστερήσεων δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο λόγω σοβαρού τραυματισμού του Ριντ…

Λέστερ-Μπόρνμουθ 1-1

Χωρίς νίκη απέναντι στην Μπόρνμουθ σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ παρέμεινε για έκτο παιχνίδι η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» κατάφεραν παρ’ όλα αυτά να σώσουν το ματς, ισοφαρίζοντας στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με «ψυχρή» απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριάντ Μαχρέζ. Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27ο λεπτό ο Τζόσουα Κινγκ .

Γουότφορντ-Γουέστ Μπρομ 1-0

Το παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί πριν από την έναρξή του ως τελικός για τον Άλαν Πάρντιου. Μετά την νέα ήττα, μόνο αυξημένες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι πιθανότητες παραμονής στον πάγκο. Το ψύχραιμο τελείωμα του Τρόι Ντίνι ύστερα από την όμορφη μπαλιά του Χιούζ ήταν η φάση που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Χάβι Γκράθια.

Σαουθάμπτον-Στόουκ 0-0

Από «εξάποντο» σε… «μονόποντο» εξελίχθηκε το ματς του «St Mary’s» για τις Σαουθάμπτον και Στόουκ, οι οποίες παρέμειναν μέχρι τέλους στο μηδέν. Στις πέντε νίκες καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ παρέμειναν οι γηπεδούχοι, σε αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Πίτερ Κράουτς μετά από έναν μήνα απουσία λόγω τραυματισμού.