Κέζμαν: «Ενδιαφέρον στην Αγγλία για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς»

Για ενδιαφέρον από την πλευρά μεγάλων συλλόγων, μεταξύ των οποίων και της Αγγλίας, έκανε ο ατζέντης του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ματέγια Κέζμαν, με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι να αναζωπυρώνει έτσι τις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Κέζμαν: «Ενδιαφέρον στην Αγγλία για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς»

Ο ποδοσφαιριστής της Λάτσιο κάνει μια εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα στην Ιταλία και λέγεται πως τόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο όσο και η πρώην ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από την πλευρά του ο Κέζμαν ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από συλλόγους στην Ιταλία, την Αγγλία, την Ισπανία και την Γαλλία. Δεν θέλω να μιλήσω για ποσά, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Σεργκέι θα γίνει ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης στα επόμενα χρόνια».

Το ποσό λέγεται ότι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον της τάξης των 70 εκατομμυρίων λιρών, ενώ εάν πάρουμε τα λεγόμενα του Κέζμαν, οι ομάδες στις οποίες αναφέρεται είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Φυσικά, θα μπορούσε να είναι και κάποια άλλη, αφού εν αντιθέσει με τις άλλες χώρες υπάρχουν και άλλοι σύλλοιγοι που μπορούν να καλύψουν την μεταγραφή του.