Ώρα για… κούπα!

Μεγάλο ματς, δύο εξαιρετικοί αντίπαλοι και ένα έπαθλο! Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμες για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Γουέμπλεϊ» (25/2, 18:30) που θα κρίνει τον φετινό νικητή του Λιγκ Καπ Αγγλίας (Carabao Cup)!  



Ώρα για… κούπα!

Όλα έτοιμα, λοιπόν, για την πρώτη κούπα της αγωνιστικής περιόδου 2017-18! Η Άρσεναλ θα επιδιώξει να σπάσει την «κατάρα» που την κρατά μακριά από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ εδώ και 25 χρόνια, τη στιγμή που η Σίτι έχει πάρει το… κολάι από την προπέρσινη νίκη της στον μεγάλο τελικό!

Άλλο το πρωτάθλημα, η γενικότερη παρουσία των δύο ομάδων τη φετινή περίοδο, άλλο ένας τελικός. Το κίνητρο είναι εντελώς διαφορετικό, η πίεση το ίδιο και ειδικά όταν μιλάμε για αγγλικό ποδόσφαιρο, οι εκπλήξεις είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα!

Για την Άρσεναλ η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί κάτι σαν… εξιλέωση της φετινής μέτριας  πορείας της. Για τη Σίτι είναι η ευκαιρία να ξεκινήσει την κυριαρχία της! Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φλερτάρει με το πρώτο του τρόπαιο στο αγγλικό ποδόσφαιρο και όλοι γνωρίζουν πως τέτοιες ευκαιρίες σπάνια τις αφήνει να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «κανονιέρηδες» ευελπιστούν πως ο Άαρον Ράμσεϊ θα είναι έτοιμος έστω και την τελευταία στιγμή να αγωνιστεί, όπως και ο Μεσούτ Εζίλ! Κανονικά το παρών θα δώσει και ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Λακαζέτ και Καθόρλα. Για το σημερινό ματς δεν υπολογίζεται και ο Μχιταριάν που είναι τιμωρημένος.

Όσον αφορά τη Σίτι, αμφίβολος παραμένει ο Ραχίμ Στέρλινγκ λόγω μυϊκού τραυματισμού! Δεδομένα εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Μεντί, όπως και ο τιμωρημένος Ντελφ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε έπειτα από δύο μήνες τον Γκαμπριέλ Ζέσους!

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Ελνένι, Τζάκα, Γουόλσιρ, Ράμσεϊ, Εζίλ, Ομπαμεγιάνγκ

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Γουόκερ, Οταμέντι, Κομπανί, Ζιτσένκο, Φερναντίνιο, Σανέ, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Αγουέρο.