Βενγκέρ: «Ζωτικής σημασίας το τρόπαιο»

Στην ανάγκη η Άρσεναλ να πιάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της και να κατακτήσει το Λιγκ Καπ σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι εστίασε ο Αρσέν Βενγκέρ, υποστηρίζοντας πως όλα τα τρόπαια είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα του.  



Βενγκέρ: «Ζωτικής σημασίας το τρόπαιο»

«Πλέον είναι δύσκολο να κατακτήσεις κάποιο τρόπαιο επειδή υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι έτοιμες να σε συναγωνιστούν. Ό,τι μπορείς να κατακτήσεις είναι ζωτικής σημασίας, ακόμη και το Community Shield απέναντι στην Τσέλσι ήταν σημαντικό», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αλσατού τεχνικού που συνέχισε αναφερόμενος στην ήττα της ομάδας του χθες από την Έστερσουντ:

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Θες η ομάδα σου να είναι έτοιμη και 100% προσεκτική, αν και είμαστε άνθρωποι και έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Την Κυριακή, όμως, θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή της Σίτι που… φοβάται περισσότερο, η απάντησή του ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη μετά την καταπληκτική περίοδο που διανύει: «Η εξέλιξη του Ντε Μπρόινε είναι εξαιρετική. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Σίτι. Έχει γίνει πολύ σημαντικός, ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής…».