«Άγαλμα» στον… Άγιο Νταβίντ! (video)

Μόνος του και όλοι τους… Ο Νταβίντ Ντε Χέα κόντρα στην ενδεκάδα της Σεβίλλης! Ο Ισπανός τερματοφύλακας κατέβασε (ξανά)… ρολά, κράτησε όρθια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και αποθεώθηκε από τα διεθνή Μέσα!



«Άγαλμα» στον… Άγιο Νταβίντ! (video)

Μέσα στη γενικότερη κακή εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» στην Ανδαλουσία, το άστρο του… Άγιου Νταβίντ έλαμψε ξανά!

Οι κατεβασιές των συμπατριωτών του… μύριζαν ευκαιρία! Φάνηκε άλλωστε και από τις 20 τελικές που κατέγραψαν σε όλη την αναμέτρηση, οι 8 στο τέρμα! Ε, και στις οκτώ ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ ήταν εκεί και το βροντοφώναζε! Άριστες τοποθετήσεις, τρομερά αντανακλαστικά (ιδίως στην εξ’ επαφής κεφαλιά του Μουριέλ στο πρώτο ημίχρονο), εν ολίγοις… μια ομάδα μόνος του!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει καλά ότι δίχως εκείνον η κατάσταση σήμερα ενδεχομένως να ήταν πολύ διαφορετική και σίγουρα όχι υπέρ της Γιουνάιτεντ. Το ίδιο θα έχει σκεφτεί και σε αρκετές αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ, όπου ο Ισπανός «ξέφυγε» από τη μετριότητα των συμπαικτών του και κάνει τη διαφορά!

Για την ιστορία να αναφέρουμε επίσης ότι την τελευταία φορά που κάποιος πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέγραψε 8 επεμβάσεις σε ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το 2011 ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα…

Δείτε μαζεμένες σε ένα βίντεο τις επεμβάσεις του Ντε Χέα: