Καρνέζης: «Η χειρότερη θέση του τερματοφύλακα»

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας τερματοφύλακας που λαμβάνει ελάχιστες ευκαιρίες, ιδίως στο πιο απαιτητικό αγγλικό πρωτάθλημα, εστίασε ο Ορέστης Καρνέζης!  



Καρνέζης: «Η χειρότερη θέση του τερματοφύλακα»

Ο Έλληνας πορτιέρο της Γουότφορντ αναφέρθηκε επίσης και στον χαρακτήρα που πρέπει να δείχνει η ομάδα μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

«Δεν είναι εύκολο για έναν τερματοφύλακα. Μιλάμε για τη χειρότερη θέση εάν δεν παίρνεις συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα παιχνίδι και να είσαι 100% έτοιμος. Είσαι κρύος, μια λάθος απόφασή σου θα κοστίσει τον αγώνα. Η θέση του τερματοφύλακα εδώ είναι κάπως διαφορετική από τις άλλες χώρες. Εδώ πρέπει να παίζει περισσότερο στη γραμμή και να βοηθά τους αμυντικούς με ορισμένες μεταβιβάσεις του», δήλωσε αρχικά ο διεθνής μας πορτιέρο και κατέληξε:

«Όταν χάνουμε ή δεν παίρνουμε τους βαθμούς που δικαιούμαστε νιώθω απογοήτευση, όμως όλοι οφείλουμε να μείνουμε δυνατοί! Δεν τελειώνει τίποτα με ένα παιχνίδι. Είμαι 32 ετών, έχω παίξει σε περισσότερα από 200 παιχνίδια υψηλού επιπέδου και ξέρω πως να ανταπεξέρχομαι σε τέτοιες καταστάσεις».