Ζέσους: «Απαίσιες στιγμές…»

Στις δύσκολες μέρες που πέρασε μετά το σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο αναφέρθηκε ο Γκάμπριελ Ζέσους!  



Ζέσους: «Απαίσιες στιγμές…»

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ότι τον πρώτο καιρό η ψυχολογία του ήταν… σμπαράλια, ενώ μίλησε και για τη σημαντική βοήθεια των δικών του ανθρώπων καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

«Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά μετά αποδέχτηκα την κατάσταση και έπεισα τον εαυτό μου ότι το μόνο που είχα να κάνω ήταν να αναρρώσω όσο το δυνατόν καλύτερα! Σαφώς και οι πρώτες μέρες ήταν απαίσιες, υπερβολικά άσχημες. Ήμουν σε κακή κατάσταση! Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου που με βοήθησε! Ήταν όλοι πολύ σημαντικοί», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός και συνέχισε:

«Τις τελευταίες ημέρες νιώθω πολύ καλύτερα και είμαι χαρούμενος! Αναρρώνω καλά. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ώστε να επιστρέψω στα καλύτερά μου. Πολλές αρνητικές σκέψεις μου πέρασαν από το μυαλό, διότι δεν είχα αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα στο γόνατο. Ο πόνος που ένιωσα με φόβισε.

Ήταν σοβαρός τραυματισμός, αν και ξέρω ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα. Είμαι ευγνώμων στον Θεό, διότι αυτό που μου συνέβη δεν ήταν το χειρότερο».