Big Ben: Μιλάνε οι έδρες

Καλημέρα σε όλους, Big Ben εδώ. Η Τσάμπιονσιπ συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική για να βγει η μεγάλη σεζόν και υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες κρατάω τέσσερις επιλογές.



Big Ben: Μιλάνε οι έδρες

Θα ξεκινήσω από την έδρα της Άστον Βίλα και το παιχνίδι κόντρα στην Πρέστον, σε ένα 90λεπτο που θεωρώ πως θα είναι από τα καλύτερα που θα έχει να προσφέρει η βραδιά. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα απέναντι στην Φούλαμ και θέλουν να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος. Λογικός ο φαβοριτισμός του άσου, αν και θα υπάρχουν δυσκολίες.

Πιάνω μέση και κάτω του πίνακα και συνεχίζω με Μίντλεσμπρο – Χαλ. Δεν τους πάει τους φιλοξενούμενους το ματσάρισμα, με την ομάδα του Τόνι Πιούλις να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Και σε αυτήν την περίπτωση ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Τόσο η Μίντλεσμπρο όσο και ο Πιούλις έχουν καλή παράδοση με την Χαλ και υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα υπάρχει θέμα.

Πάω Λονδίνο μεριά και στο Μπρέντφορντ – Μπέρμιγχαμ. Κι εδώ, βραχεία κεφαλή στην αναμέτρηση πιστεύω πως έχουν οι γηπεδούχοι. Ο μεγάλος φαβοριτισμός του άσου από την μία έχει λογική, αλλά από την άλλη θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ψηλά για να... κουμπώσει καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, η έδρα είναι αυτή που λογικά θα μιλήσει στην αναμέτρηση.

Και κλείνω με τις τελευταίες Μπόλτον και Σάντερλαντ, που πάνε στο μεταξύ τους με στόχο να πάρουν ανάσα από την ουρά. Σε καλύτερη μοίρα η γηπεδούχοι, που αν παίξουν σωστά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην πορεία για το τρίποντο. Πολύ καλή η τιμή του άσου, που θα συμπληρώσει το καρέ μου.

Αναλυτικά οι επιλογές μου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε εξαιρετικές τιμές στην Championsbet:

Άστον Βίλα – Πρέστον: 1

Μίντλεσμπρο – Χαλ: 1

Μπρέντφορντ – Μπέρμιγχαμ: 1

Μπόλτον – Σάντερλαντ: 1