Κόλμαν: «Υπάρχει πρόβλημα στην Σάντερλαντ»

Η αμφιβολία στα διοικητικά της Σάντερλαντ και η πρόθεση του προέδρου, Έλις Σορτ, να πουλήσει τον σύλλογο δημιουργούν -όσο το θέμα δεν λύνεται- μεγάλο πρόβλημα σε αυτόν σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Κρις Κόλμαν.

Advertisement
Κόλμαν: «Υπάρχει πρόβλημα στην Σάντερλαντ»

Ο πρώην προπονητής της Ουαλίας, που πήγε στις «μαυρόγατες» για να προσπαθήσει να τις διατηρήσει στην Τσάμπιονσιπ, τόνισε πως χρειάζονται νέες ιδέες για να αλλάξει η πορεία πλεύσης μιας και για την ώρα το μέλλον μοιάζει δυσοίωνο.

«Σε έναν σύλλογο όπως η Σάντερλαντ, στην οποία υπάρχει μεγάλο πάθος από την μεγάλη βάση οπαδών της, χρειάζονται άνθρωποι που νοιάζονται για τον σύλλογο όσο αυτή. Εδώ υπάρχει πρόβλημα.

Προφανώς ο Έλις θέλει να πουλήσει τον σύλλογο και ο κόσμος αναγνωρίζει ότι η αγάπη του για τον σύλλογο έχει ξεθωριάσει. Εάν ο κόσμος εδώ, ο οποίος όντως αγαπά την Σάντερλαντ, δεν νιώθει ότι νιώθεις το ίδιο, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εγώ και οι υπόλοιποι πρέπει να το αποδεχθούμε και να το διαχειριστούμε. Μέχρι να έρθει νέος ιδιοκτήτης, με νέες ιδέες, είμαστε εκεί που είμαστε», ανέφερε ο Κόλμαν.

Η Σάντερλαντ είναι προτελευταία στην βαθμολογία.